Monday, March 26, 2012

karnival itu~~~~~

ehem !
Assalamualaikum..
heeheehee.. okeyy.. ni cerita pasal semalam..

actually, aku dengan azyan and Liyana pergi Dewan Millenium Kepala Batas semalam sebab pergi karnival selangkah ke uitm. argghhh!!! totally unexpected event happened there.. hahaha.. seriously, hepy sangat2 macam2 bende berlaku semalam...

jeng~jeng~jeng~


okey.. sebenarnya kan, semalam ni lah first time aku jumpa balik Azyan and Liyana after i've moved from SMKK time early or febuary 2010.. ouh... Rindu kawan lama beb! besties pulak tu :)and i more thing, aku berharap sangat la dapat jumpe sorang kawan fb aku, SYONEN TAKESA . . . heeheehee.. kenal pun kat fb je.. so bila da ade chance boleh jumpe.. ape lagi...sure la aku nak sangat jumpe dia kan...hahaha..

we arrived Dewan Millenium Kepala Batas about 11.40 am. Syonen called me and  told that she was near the toilet. Ahaha.. and disebabkan aku pun nak gak gi toilet for *betulkan tudung* so aku pun terusla gi toilet dulu. Azyan and Yana tunggu kat pintu masuk dewan. FYI, aku memang tak pakai spek kecuali kat kelas je.. ehem ! power i sikit je k *____* ok lupakan hal spek mata tu.. aku pun meneruskan perjalanan ke toilet alone then aku pun masuk toilet tanpa menoleh ke kiri atau kanan... huahuahua .. ehm ! bila masuk toilet tu kan.. jeng~jeng~ err.. and what i saw next totally amazed me :P
a boy standing in front of the toilet mirror.. omjayy !! terkaku seketika di situ =.="
aku tak ingat how i ran out from the toilet.. warghh!!!! aku salah masuk toilet rupanya T.T
perghh.. malu siot.. nasib baik xkenal org tu... huAAAAA


next, bila da masuk dewan tu.. haahaahaa... we met others SMKKian there.. NURINA, NAAW and SALSABILA. hehehehe.. best bila dapat jumpa kawan2 lama especially SMKKian sebab da lama sangat tak jumpe diorang... then, kat dewan tu riuh pulak ngan kitorang yang dah bukak kedai kopi kat tengah dewan tu bila NAJIHAH and MIRA pulak join..kuikuiluii.. da jadi mini reunion plak kat situ..hahahaha..
apepun... tahniah buat SALSABILA, NURINA and NAAW yang berjaya masuk lambat kat tempat kerja sebab pergi dewan tu..hahaha...


other story, hahaha... finally, i met SYONEN !!!!! whoa..... best giler... mula2 syonen send message and cakap she saw me then nak balik dah.. huhuhu,.. but aku xnampak dia pun... huhuhu.. mana aci kan ??? lepas kol punye kol... hahaha.. finally i met my cyber fren---------------> SYONEN TAKESA
hahahahahahahaha... seriously, syonen cakap dye yang pakai baju oren tudung hitam.. aku pun pergi la kat dia.. tengok2 salah orang rupanya.. tu kawan dia maa... huhu.. yang syonen plak dok gelak2 je.. haisyy... pastu jumpe kejap je and syonen kata dah nak balik.. huAAAA.. kejapnye *__*
okey, i want to take at least one pic with her tapi last2 kitorang buat adegan kejar mengejar pulak kat depan dewan tu..huhuhu.. tak peduli dah kat mata yang memandang ~.~
seriously macam kamceng giler ah padahal baru je jumpe tak sampai lima minit...hehehe... kalau kat facebook tu memang selalu la :)
okeyy,.. then sempat la snap beberapa pics ngan syonen ...hehehe...


rasanya itu je kot untuk semalam...haahahaha...
what i can say about yesterday ???? totally happy......hehehe.. :)

3 comments:

  1. aku rasa nak guling sakan lah baca cerita hg !! ahaha. sorry. lambat gilos nk bca pon.. ngeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahaha... guling2 la cepattt !!! aku nak tengok...hohoohoo.. syonen~ jom main lari2 lagi kat depan dewan tu xD

      Delete
  2. lagi mau lari kaa? haiyaa..dasyatt hoo

    ReplyDelete