Monday, March 19, 2012

këMbÄLï sëMüLä

Assalamualaikum . . .
Okeyy... Alhamdulillah.. Aku dah kembali ke rumah. Hehehe. And.., aku dah tengok.. Yups, tengok dah kubur kuceng *__* aku yang da mati tu.. Hermm... Cuma tak pegi melawat je. Yang pergi biarkan pergi kan?? Biarpun penggantinya bukan seperti yang telah pergi, tapi sedikit sebanyak dapat menggembirakan hati kan??
Adushhh !!!
Okeyh... Satu pengakuan tulus ikhlas dari aku : Baru 3 hari aku balik rumah, tangan aku dah calar balar and berlubang... WHY ???? its caused by my new meoww.. Hehehe... Nama kucing baru kat rumah is TEDDY BEAR... hahaha xD comeyyy kan nama dia.. Kuiikuiikuii.. Okeyy... Cakap pasal Teddy Bear ni.., dia ni amatlah manja sangat2... Sampaikan nak minum air sendiri pun tak pandai lagi.. Hehehe... Lagipun dia ni masih dalam
Kategori KITTEN lagi... Hermm... Kesian dia hidup merempat kat pasar si abah pun ambik dia and bawak balik kat rumah selepas 3 hari Meow meninggal... Okey... Teddy Bear ni la pengganti Meow.. Hahaha.. Kalau Teddy Bear nak minum air..., adoiii ... Kena la suapkan kat mulut dia.. Hehehe.. But ok la sebab da beli syringe so kalau dia nak minum memang kena picit syringe tu kat mulut dia.. Hadoii manja betul.. Nasib baik la dia reti gak nak kunyah bila nak makan... Kalau tak reti gak amboiii kau ni melampau la... Huuhuu

And one more, it likes posing maut bila org nak snap pics dia... Hahaha... Kecik2 da pandai bergaya yer kucing... Hekhekhek.. Tah boleh blah betul... Tapi ok la... Comeiii + Manja la dia tu xD
Dah la pakai stokin kat kaki.. Atootoo cute dorh.. Hahhaha....

La la la.. Moga kau panjang umur ye comeL xD

No comments:

Post a Comment