Tuesday, March 06, 2012

PëMëRgïAnmü büäT sëLáMåNyà

Assalamualaikum...
Hermmm.... Okeyy.. Cerita ni agak lama la jugak kot.. Baru nak cerita *_*
Semoga kau berbahagia di sana ye sayang... Rindu kau selalu.. Tapi aku redha dengan pemergianmu buat selama-lamanya..

Hermmm... Tepat 4.50 pm.. 26 Feb 2012.. dia menghembuskan nafas terakhir di atas sofa... Okeyy... Seriously.., sape yang tak sedih kan ? Aku pun sedih gak... and aku dapat panggilan telefon yang bagitau pasal kematian dia waktu aku tengah online di waktu petang pukul 5.10 pm.. Hermm...

Agak terkilan... Aku tak sempat jumpa dia buat kalu terakhir.. Because now I'm currently at Petaling Jaya...
Wehhhh.... Rindu kau la sayang... Seriously, pengganti kau 180 degree berbeza dengan kau... Meoowww :'(
Hermm... Time aku dapat panggilan dari akak aku, dia kata kucing aku tu mati kat pangkuan dia.. Huuhuuuhuu... Sedihnye....

KakJa cakap,, time tu Meoww gi main kat luar umah.. Then dia masuk umah memang muka da pucat and dia baring kat atas sofa.. Lepas beberapa ketika .., dia pun menghembuskan nafasnya yang terakhir di pangkuan KakJa..
Huaaahuaahuaaa..... Sedih... Aku tak sempat jumpe dia... Aku tak sempat nak mintak maaf kat dia sebab culik dia kat maktab dulu... Huuuhuuuhuuuu....

Kucenggggg !!!! semua orang kat rumah sayangkan kau :')
Semua orang rindukan kau.. Sebab kau la baby of the house ^_^
waaaaaaa.......
Seriously.., nanti aku akan rindu dengan senaman tangan kau yang comeiii... And aku ingat lagi.., before aku bertolak nak g KL aritu.., aku suakan tangan aku kat kau.., and kau sambut tangan aku.. Sampaikan nampak macam kau salam ngan aku... Huuuhuuu.. Aku x expect pun yang tu last kita jumpa.. And aku yang tinggalkan kau dulu kat umah... Xsempat aku nak balik umah sebab aku rindu sangat kat kau.. Aku nak jumpa sangat kau sebab bila aku tengok gambar kau yang KakJa and KakNiniey post kat fb.., membuatkan aku nak sangat jumpa kau... Tapi.., kita x sempat jumpa kan Meoww?? Kau dah tinggalkan aku..
Ape aku boleh buat kan ?? Dah Allah tetapkan usia kau tak panjang... Aku redha dengan ketentuan-Nya..
Meoww.... AKU RINDU KAT KAU !!! AKU SAYANG KAU !!!



SELAMAT TINGGAL MEOWW :'(



No comments:

Post a Comment