Monday, March 12, 2012

ÜNFÖRGËTFÜL FRÏËND

frenz, like sTarz in ur nIte
whenever u hang out with 'em,
u Knw dAt tHing, will b Ur
pRecious meMories,
da 1 who u cn share,
YoUr hepiNess n sufFers,
n goOd comes wheneveR u c
dem,
as ur hart Get really miss 'Em,
donT try 2 4get da hurt u Felt,
cUz it does mean a lot 2 dem,
Let da tears run down 2 ur
cheek,
been wiped by a hand of ur
true FRIEND..


Waaa.... Okey.. I got this message from my friend --- Syafiq.. Erm.... Seriously.., aku speechless after done reading his message... Huaaaaa . .. Mau nanges maa... Then aku reply la kat Syafiq and thanked him.. Pastu kan ... Syafiq replied my message and u know what he said?? Huhuhu ...

He said : Tkah, cuba susun sume huruf besar kat dalam mesej tu, nanti u will get 1 lagi mesej..

Haa... Susun jangan tak susun. Based on message dia yang pertama tu, nampak tsk huruf besar tu??? Okeyyy.... Selepas aku susun... Then the new message amazed me !

TKAH U R MY UNFORGETFUL FRIEND.

Waaaaaa... Mahu nanges maaa :')
Thanks for being my friend SYAFIQ!!!!!! i really appreciate u as my best friend ^_^
seriously .., yups ... Aku terharu dengan Syafiq... Huaaaaa.... Syafiq.... U're one of my best friend!!!! Sobs...sobs... Aku tetiba teringat balik time kita study untuk trial SPM dulu... Waaaaaaaaa T_T
Syafiq ajar aku Chemistry... Huuhuu.. Then, aku ingat lagi.. Syafiq pinjamkan buku Nilam Chemistry dia untuk aku refer T_T huuhuuuhuuu... Syafiq!!! Aku akan ingati kau sampai bila-bila... Aku ingat lagi waktu nak trial dulu.., time prep kat dewan peperiksaan.. Angka giliran kau RA003B144 and aku pulak RA003B145 so tempat duduk kau kat depan meja aku.., pastu kau selalu pusing kerusi kau ke belakang and study dengan aku... Huuuhuuuhuuu... Waaaaaa.... TU SEMUA KENANGAN !!!!!!!!!!!!!


1 comment:

  1. 2 la menyusahkn org ja..hehehe..shafiq ade tnya aku jugak klau2 nmpk bku chemist dye..unk ni mmg kejamla..hehehe..anyway it always bcome the sweet memories kn..:)(anas)

    ReplyDelete