Thursday, March 07, 2013

PDK dan Food Court

Assalamualaikum..
hehe..
Alhamdulillah.. Assignment untuk Pediatric Intervention dah siap.
Kitorang kena buat video pasal kanak-kanak yang disable ni.
Nasib baik yang ni assignment group.
Dan haritu, kitorang satu kelas pergi PDK kat Shah Alam untuk buat assessment
kat kanak-kanak tu.
Erm, tajuk untuk group kitorang, means conditon for the child is Learning Disabilities.
Nasib baik agak simple la, so kanak2 yang Austism pun dalam kategori ni.
Kanak-kanak Down Syndrome pun sama.
Actually, kitorang dah plan, nak pergi PDK tu untuk 3 kali.
Setiap hari Rabu.
So haritu, untuk pergi buat assessment kali kedua,
ada masalah teknikal yang tak dapat dielakkan.
Kitorang pulak memang dah pergi sana,
baru yang pekerja kat rumah tu cakap, tak boleh sebab ada masalah.
wuwuwuu...
So nak tak nak terpaksa lah kitorang lepak-lepak kat seksyen 2 dulu
sementara tunggu bas UiTM datang ambil pukul 4.30ptg.
hehe.. merasa lah jugak ABC kat food court Seksyen 2 yang famous gila tu :)

 Bayangkan satu kelas ade kat situ.
And kitorang semua pakai baju kelas.
hahaha.. agak kepelikan di situ sebab kat sana semua students UiTM Shah Alam,
tetiba ade sesat segolongan manusia dari Palam.
heeheee..






XOXO,
Atikah

No comments:

Post a Comment